Siema!
W mojej gildi chcę mieć uczciwych, zaufanych i zdolnych graczy
Poszukuję również osób które pomogą w zdobyciu zamku na serwerze
Jeśli chcesz dołączyć do gildii, napisz post niżej :
-wiek -kim grasz -napisz ile grasz już w mu -coś o sobie (nie wymagane)
kim gram: rożnie, tutaj na nowo zacznę SM lub BK
ile gram: grałem jak jeszcze nie było prywatnych serverów, ale miałem przerwy.
o sobie: Lubie jeść i palić marihuanę.
Ostatnio edytowany przez MrCygan (2014-07-09 12:12:10)
Kim gram: Knight
Gram w mu: Ciężko stwierdzić, bardzo się przywiązuję do serwerka i jak padnie to przerwa na kilka lat...
Pierwszy raz grałem w gimnazjum (nie chce mi sie liczyć ile to lat temu) na ApocalypseMu, padł więc przerwa na kilka
lat, pozniej jakies serwerki n/n i kolejne przerwy, aż dotarłem tutaj
Użytkownik
Gram: SM
W mu gram: 10lat? z przerwami
Wiek; 22
Klasa : RF
W mu grałem już za czasów globala, ale na globalu nie za dużo Wiecej na pywaciakach z duzymi przerwami, pierwszym był apocalypse, pozdrawiam wszystkich ktorzy tam grali:P
W grze bede dostepny pod nickiem Frost, zeby nie mylic mnie z Bandziorem.
Ostatnio edytowany przez Bandyta (2014-07-09 18:01:13)
-kim grasz:@EDIT BK ostatecznie :>
-napisz ile grasz już w mu: od poczatkow mu z przerwami
-coś o sobie (nie wymagane) Nick bedzie taki jak na forum
Ostatnio edytowany przez Jezus (2014-07-09 18:43:52)
Hej
-gram w mu od hmm 10 lat (MuGods <3) czesto na bezresowych (Fatality, arieth);
-mam zamiar ciskac BK lub MG zeby szybko wbijac resy;
+[----->+++<]>++.[--->+<]>---.---[->++++<]>.+[->+++<]>++.++++++++++.-[++>---<]>+.-[--->++<]>+.----------.+[----->+<]>.[----->++<]>.+[--->+<]>++.-[---->+<]>++.--[->++++<]>-.+[->+++<]>+.----.-[->+++<]>.------------.-[->++++<]>.[->+++++++<]>+.--[--->+<]>-.---[----->++<]>.---.-[--->+<]>.-[->+++<]>-.-----.---.+++++++.----.++++++++..--[--->+<]>.-[---->+<]>++.---[->++++<]>.+++[->+++<]>.+++++++++.-[->+++++<]>-.---[->++++<]>-.++++[->+++<]>.+++++++++++++.+++++.[->+++<]>.+++++++++++++.[-->+++++<]>+++.---[->++<]>.++[--->++<]>+.>++++++++++.-[----->++<]>+.+++++++++.-----.[--->+<]>-----.[-->+++++++<]>.++.++++++++.---[->+++<]>.--.-[----->+<]>.-.-----.+[->+++<]>++.+++++++++++.[++>---<]>--.-[->++++<]>--.[->+++++<]>-.++.-[----->+<]>.-.+[->+++<]>.-------------.-[->+++<]>.[-->+++++++<]>.-.++++.+.[---->+<]>+++.+++++[->+++<]>.-----------.-[--->+<]>-.++.[->+++<]>++.-------.+++++++.-------.[->+++<]>-.--.---[->++<]>.++[--->++<]>+.
Ostatnio edytowany przez d4rkeen (2014-07-10 08:24:33)
Siemano.
-kim grasz: zazwyczaj wszystko, prócz Elfów.
-napisz ile grasz już w mu: 8 lat, lecz ominęła mnie era sezonów 3 i w górę, więc ten sezon jest dla mnie nowy.
Pokrótce o mnie: Szary człowiek z woj. mazowieckiego, o imieniu Piotr :-D , z dodatnim humorem, spodziewający się dziecka, pracujący za "psie" pieniądze. W wolnym czasie, odpalam MU i czytam co piszecie, to tyle... więcej opowiem na TSie/VT czy czymkolwiek. Pozdrówka
-wiek 19
-kim grasz główne DL żeby zakladać gildie, ale ostatnio trochę SM
-napisz ile grasz już w mu nie mam pojęcia ile już gram, ale zaczynałem od v0.97d )
-coś o sobie (nie wymagane) jestem najlepszy i najfajniejszy ;d