Średnie (500xp) Wielkie Otwarcie serwera:. 9 lipca (19:00 +2 GMT) Twarde (100xp) Wielkie Otwarcie 10 serwera. lipca (19:00 +2 GMT) Łatwe (1000xp) Wielkie Otwarcie 11 serwera. lipca (19:00 +2 GMT) Information Server Sezon 6 Odcinek 3 Maksymalne statystyki: 32767 Punktów na poziomie: 5/7/7 Unical zresetowaniu systemu, Reset Bonusy Skierowanie System: Zaproś znajomych i zdobyć złoto Kredyty Głosowanie Nagroda systemu Unical Wielki reset systemu Systemu rynkowego: kupić, sprzedać rzeczy na Zen, Kredyty, Złote Kredyty Dziennik Mu Auto Clicker Praca Sklepy PcPoint Ciekawa gra Gra Ciekawe wydarzenia Holliday Bonus I wiele więcej ... Powodem ponownego otwarcia: Hosting rozbił, teraz mamy nowy, znacznie lepszy hosting, możemy obiecać stabilnego serwera online 24/7. Wszystkie serwery można grać z jednego konta i klienta gry Dla darczyńców: Gracze, którzy Darowizna na starych serwerach wróci Złote podziękowania. Skontaktuj się z nami w skype: j.guura wrócić Złote Kredyty Przepraszamy za utrudnienia, mamy nadzieję, że wrócisz do nas
Gość
hahaha czyli zaczynamy od 0? ahahaha taki huj!
Gość
Mowilem kurwa, ze to sa amatorzy, 4 dni server offline ni huj ni pocaluj w dupe, kompletne zlewanie graczy, ludzie czekaja - 7 lipiec, guzik odswiezania w przegladarce - gdyby nie wirtualny to by kurwa odpadl, a oni newsa serwuja, ze zaczynamy od 0 i zwroca gold CR, kase niech lepiej zwroca, bo nie wiem jaki idiota zacznie tu grac na nowo, zeby znowu go wyjebali w dupsko.
Brak przeprosin jakis naciagany powod, ze serwer sie wykladal i co nie mozna bazy danych wgrac? Kurwa no idiota, brak mi slow. Juz ja widze te 300 online ale wkurwionej gimbazy... Hope that you will come back to us, hope that you will kiss my ass... Cieszcie sie ze to nie byl server x50... No zesz kurwa ja pierdole...
Gość
A ja tam zacznę grać na 1000
Gość
to nara moi kumple nie gram tam zeby znowu wbijac resy i usuneli postacie pierdole taka robota elo
Gość
A kredyty, e tam uzbiera się drugie, to tylko zabawa. No chyba że jakiś frajer płaci , wtedy ma problem.